Fizetési lehetőségek webes ruhavásárláskor

fizMagyarországon is egyre népszerűbb az online ruhavásárlás, egyre többen választják ezt a kényelmes módját annak, hogy megújítsák ruhatárukat.

Fontos megemlíteni, hogy az interneten vásárolt darabokhoz ráadásul jóval kedvezőbb áron juthatunk hozzá, mintha hagyományos boltban vennénk meg. A termék, amit a vásárló megrendel, mindössze egy-két napon belül házhoz jön. A fizetés módját a vevő választhatja meg. Lehet készpénzes, utánvét, bankkártyás vagy Paypal fizetés is. Hazánkban egyelőre a készpénzes verzió a legnépszerűbb, az emberek bizalom hiányában választják ezt, nem merik bankkártyájukat használni. Nemzetközileg a legbeváltabb pedig a Paypal fizetési rendszer, mely biztonságos, online pénzügyi szolgáltatás, melynek elterjedése Magyarországon is megoldaná a bizalmatlanság problémáját. Ehhez viszont a hazai webáruházaknak is lehetővé kell tenniük a fizetésnek ezt a módját a vásárlók számára. Csak a tulajdonosa férhet hozzá, hiszen kódolja a személyes pénzügyi információkat, így a Paypal nagyon biztonságos, ugyanakkor gyors módszer, melynek segítségével rengeteg időt takaríthatunk meg.

A rendszer ráadásul tárolja a szállítási és számlázási információkat is, mely megkönnyíti a rendelést azok számára, akik gyakran vásárolnak ugyanabból a webáruházból, hiszen így nem szükséges mindig beírni ezeket az adatokat. Ha nemzetközi online áruházból rendelünk, akkor nagy esélyünk van arra, hogy igénybe vehetjük a Paypal szolgáltatást. Ez a legrugalmasabb módszer.

Használatával a pénzt nem közvetlenül a számlánkról veszik le, így teljesen biztonságos. Mindössze néhány kattintással az összeg eljut oda, ahova szeretnénk. Aki vásárol annak ez a szolgáltatás teljesen díjmentes. Mindössze egy emailcímre van szükség ahhoz, hogy igénybe vegyük ezt a rendszert. Magyarországon is egyre elterjedtebb lesz, viszont sok ember számára még ismeretlen, így fontos, hogy a kellő tájékoztatás eljusson hozzájuk.

Szólj hozzá!

Email címed titokban marad.